we-vibe4

In dinamica dezvoltarii tehnologice de azi a lumii in toate domeniile vietii noastre, noile produse mai performante din lumea erotica este menita intotdeauna sa ne ridice moralul. Cu toate acestea destul de rar factorul distractie pentru ambii parteneri este luat in considerare. We-Vibe a corectat aceasta situatie si a lansat pe piata jucarii sexuale care pot furniza placere ambilor parteneri in acelasi timp. We-vibe 3 este foarte popular in acest sens. Atat de popular incat producatorii s-au gandit sa furnizeze si mai multa placere in intimitatea cuplurilor creand We-vibe 4. Ca si We-Vibe 3, We-Vibe 4 are o forma in “C” si doua motoare puternice dar silentioase.

Vibratoarele We-vibe au acumulatoare reincarcabile cu durata de functionare mare si durata de reincarcare 4-6 ore intr-o statie de reincarcare. Cand este incarcat complet, cuplurile au la dispozitie pana la 3 ore de a se bucura de placerile ce le furnizeaza We-Vibe pentru amandoi.

We-Vibe poate fi utilizat fara probleme sub dus sau in cada deoarece este 100% rezistent la apa.

Vibratorul pentru cupluri nr. 1 in lume acum cu un design nou pentru o potrivire mai buna, intensitate mai mare si control perfect. Ea il va folosi in timpul partidelor de sex pentru extra stimularea clitorisului si a punctului G. Impreuna, partenerii vor imparti vibratorul.

We-vibe este echipat cu doua motoare foarte mici si foarte silentioase, dar uimitor de puternice.

Usor de utilizat

Primul pas in utilizarea We-Vibe este sa scoateti vibratorul si telecomanda din statia de incarcare.

Vibratorul in forma de C este alcatuit din doua parti: unul extern ce stimuleaza clitorisul si unul intern ce se introduce in vagin si stimuleaza punctul G. Stimulatorul clitoridian poate fi ajustat prin simpla apasare pe butonul din varful acestuia. Apoi puneti putin lubrifiant pe varful stimulatorului  punctului G.

We-vibe va imbratisa conturul feminin din zona lasand destul loc pentru penetrare, astfel incat ambii parteneri sa savureze la maxim clipele de placere.

We-Vibe stimuleaza simultan clitorisul si punctul G, creand vibratii placute care vor rezona in intreaga zona pelviana a ei astfel ca ambii parteneri le vor simti impreuna. Telecomanda poate fi utilizata pentru a ajusta vibratiile si intensitatea lor.

Placeri maxime cu multe posibilitati

Datorita designu-lui sau We-Vibe este discret si poate fi transportat si utilizat in partidele de sex in orice pozitie il practicati.

We-Vibe este flexibil si usor de utilizat cand faceti sex deoarece a fost proiectat astfel incat sa urmeze forma corpului femeii.

Fie in pozitia “misionarului”, a cainelui sau a lingurei We-vibe 4 va stimula femeia si va incanta cu vibratiile sale ambii parteneri.

Sunt disponibile 6 moduri de vibratii: usor, mediu, inalt, impuls, val si echo care pot fi selectionate din telecomanda fara fir de la o distanta pana la 3 m.

Asa cum am mai mentionat, vibratorul este 100% rezistent la apa. Ca si We-Vibe 3, We-Vibe 4 este o jucarie stimulatoare care ajuta cuplurile sa se bucure de o extraplacere impreuna.