vibrostimulator clitoridian womanizer w100

Vibrostimulatorul Womanizer W100 o inovație revoluţionară în stimularea clitorisului şi în atingerea orgasmului – este suficientă o singură utilizare pentru ca aproape orice femei să-și dorească așa ceva de fiecare dată: stimularea foarte intensă produce orgasme destul de repede (majoritatea femeilor au ajuns la extaz în primul minut), orgasme multiple și senzații neobișnuite.

Practic, utilizarea acestui vibrostimulator te face să trăiești experiențe sexuale noi, unice și de neuitat, fie că-l folosești singură, dar mai ales dacă-l folosești împreună cu partenerul.

Spre deosebire de alte produse, această jucărie sexuală nu utilizează vibraţii pentru a stimula clitorisul, de fapt nici măcar nu intră în contact cu acesta! Tehnologia dezvoltată recent îți oferă o experiență unică care este transferată asupra centrilor plăcerii prin aspirare și pulsări speciale, ritmice, foarte stimulante. Vibrostimulatorul este proiectat pentru a fi ergonomic, are o formă anatomică perfectă și un design modern. Dimensiune: 16 x 5 cm. Greutate: 150 g.

Materialele utilizate sînt ABS și silicon medical. Este alimentat de un acumulator cu durata de încărcare de 70 minute (pachetul include un cablu USB, încărcător şi capete de schimb şi un toc cu fermoar pentru depozitare).

Utilizarea vibrostimulatorului clitoridian Womanizer W100

Dacă porți bijuterii intime îndepărtează-le înainte de a folosi această jucărie sexuală. Apăsă scurt butonul din mijloc pentru pornire / oprire şi începe masajul superficial, după un timp capătul aspirator se apăsă uşor pe clitoris. Pentru a spori intensitatea stimulării apasă pe butonul cristalin aflat deasupra butonului din mijloc. Apăsînd butonul de pornire / opri revii la masajul superficial, apăsîndu-l încă o dată oprești vibrostimulatorul.

La primirea dispozitivului exista doar încărcarea de bază, după ce acumulatorul se descarcă prima oară se recomandă să fie încărcat timp de 4 ore. Cînd acumulatorul este plin poți să folosești jucăria sexuală pînă la 90 de minute de utilizare continuă – timpul efectiv de funcționare depinde de modul de folosire și nivelul de intensitate.

Înainte şi după fiecare utilizare se curăţă bine şi se dezinfectează – de preferabil cu un dezinfectat special fără alcool (pe bază de apă pentru că cele pe bază de uleiuri deteriorează materialul). Evită curăţarea jucăriei cu detergenți abrazivi şi dezinfectanți, care conţin alcool şi produse chimice. Nu utiliza burete sau perie pentru că poate să zgîrie dispozitivul.

Pentru început îndepărtează ușor capătul de aspirație, spală componentele cu apă călduță și săpun antibacterian, clătește-le bine și lasă-le să se usuce. După uscare pune dispozitivul în tocul său și păstrează-l în loc uscat, răcoros și ferit de lumină directă.