Am pornit afacerea cu jucariile sexuale in urma cu 4 ani si ceva probabil ca o urmare fireasca a cea ce sunt, a cea ce ma defineste, initial din necesitatea izvorata din mersul prost al vechii afaceri, afectate de criza, pe de o parte si satul de zecile de biruri si taxe impovaratoare la care ne obliga guvernantii nostrii, mereu altii dar practicand acelasi stil asupritor, parca ne-am intors in epoca fanariota, in loc sa depasim barierele birocratice ale originalei democratii din Romania si sa intram si noi in mod firesc in randul statelor comunitatii europene, unde, din pacate suntem doar cu numele. Trebuie sa recunosc ca eu personal mi-am pierdut speranta ca va mai fi vreodata bine in tara asta…in fine…nu vreau sa va plictisesc facand politica, pe care de altfel o urasc.
Dupa o perioada extrem de lunga in care am neglijat total blogul, scrisul, articolele, mai exact cei care trebuiau sa se ocupe, am decis sa ma implic personal. Nu sunt un specialist in scris, nu am avut niciodata talent la compunere, insa voi incerca sa postez in special intamplari si povestiri reale, in general o parte din experientele erotice personale care, din fericire pentru mine au abundat din belsug in viata mea de-a lungul anilor. Pe de o parte doresc sa revigorez blogul atat din punct de vedere comercial pentru a va tine la curent cu toate noutatile aparute pe piata de jucarii si accesorii erotice pentru adulti, pe de alta parte, un gand ce nu-mi da pace de multi ani incoace precum si la indemnul unui prieten caruia i-am impartasit cateva din minunatele mele experiente sexuale, am decis ,, sa pun pe hartie” ca sa va impartasesc si voua, in masura in care timpul imi va permite, senzatiile, trairile si placerile de care am avut parte in lunga mea activitate de ,,nimfoman”. Am folosit acest termen pentru ca in vocabularul limbii romane nu exista un cuvant care sa defineasca dorinta fara limite a unui barbat pentru a face sex mereu, mult si cat mai diversificat. Daca m-as fi nascut femeie, cu siguranta eram Nimfomana. Asa probabil ca de cele mai multe ori am fost catalogat drept un curvar. Eu insa prefer sa spun ca mi-am trait viata si daca ar fi sa o iau de la inceput, probabil ca in linii mari ar fi la fel.
Va cer scuze de la inceput daca textele mele nu se vor ridica la nivelul unui blogger profesionist, nici nu incerc sa ma erijez cum ca as fi unul, insa, sper sa reusesc sa va ofer cate putin sau macar sa va prezint o mica imagine a trairilor si senzatiior de care am avut parte din punct de vedere erotic si sexual.
Pot sa va spun ca timp de 20 de ani am experimentat tot cea ce a fost posibil, de toate, absolut orice vis sau fantezie am avut, de la sex normal, oral, anal, sex in 3 (thresome), pana la swing si bdsm.