sex spontan, sex rapid, una scurta Daca nu aveti timp pentru o partida de sex prelungita sau nu sunteti dornici de asa ceva, gustati din dulcile placeri rapide. ,,Una rapida” este orice forma grabita de sex.

 La momentul potrivit si cu partenerul potrivit poate fi la fel de satisfacatoare, daca nu si mai si, decat sedintele acelea lungi si istovitoare. Smecherie este ca amandoi sa fiti  simultan in aceeasi stare glorioasa de excitatie. Este singurul caz in care puteti uita de tot despre lungimea preludiului. Tot farmecul aici este ca se intampla spontan si singurul  preludiu de care aveti nevoie este indemnul ,,hai sa o facem”. Tineti minte insa ca ,,una rapida” se transforma rapid din ceva ultraerotic si exotic in ceva ingrozitor de frustrant  daca este practicata de fiecare data.

 Una rapida, functioneaza perfect:

 Cand amandoi sunt semi-imbracati. (Daca ai de gand sa-ti dai hainele jos inseamna ca nu esti suficient de nerabdator ca sa te bucuri de asa ceva. Sa-ti smulgi hainele e altceva!)

 Cand amandoi sunt spontani: simt o dorinta brusca in acelasi timp.

 

 Cand amandoi au mult de lucru, sunt prea obositi pentru o partida de sex prelungita, insa doresc sa mentina focul relatiei.

 Cand femeia este initiatoarea. Barbatii au chef de ,,una rapida” foarte des, asa ca partenerul tau va fi infinit de excitat daca tu esti cea care-o sugerezi.

 Daca viata voastra sexuala e monotona si doriti s-o condimentati.

 Daca unul dintre voi se teme ca nu este la inaltime. ,,Una rapida” dezamorseaza tensiunea si lasa instinctul animalic sa predomine.

 Cand mori sa faci amor, dar esti in public sau nu poti sa explici o absenta indelungata. Sunteti in parc unde mai multe familii joaca mingea ceva mai departe? Daca ai o fusta scurta, trage-ti chilotii la o parte, stai in poala lui (el isi trage fermoarul sub fusta ta) si ofera-i un lung sarut. Cei de la masa de picnic din apropiere vor putea crede ca sunteti un cuplu foarte romantic!

 Alte sfaturi ,,rapide”:

 Incercati pe un scaun – cel mai bine scaunul lui (sau al tau) de la birou, cand nu mai e nimeni in jur (nici sa nu va ganditi la asa ceva daca este posibil ca cineva sa dea peste voi – nu merita sa-ti pierzi locul de munca sau reputatia). Tu te lasi pe spate in scaun, el ingenuncheaza in fata ta. Inlantuie-i fundul cu picioarele.,

 ,,Una rapida” nu trebuie redusa numai la actul sexual. Ofera-i sex oral partenerei cand e gata sa plece ca sa se intalneasca cu o prietena (n-o dezbraca, da-i numai chiloteii intr-o parte). Sau surprinde-l tu pe el in acelasi fel…

 Pune-ti portjartier, nu mai purta dresuri. E mai sexy si accesul e mai simplu.

 Pozitia ,,pe la spate” necesita o minima dezbracare. Tu stand cu spatele la perete si cu fata la el este o alternativa (daca sunteti cam de aceeasi inaltime). Sprijina-te pe un picior, iar cu celalalt inlantuie-l ca sa ai echilibru si sa te penetreze mai adanc.

 Cedati dorintei aceleia mistuitoare, chiar daca sunteti gata imbracati de plecare, iar prietenii va asteapta la bar. ,,Una rapida” este rapida; puteai s-o faci cat stai sa te gandesti daca da sau ba, cu mana pe clanta.

Incearca in lift, pe plaja, in parc, in avion, in tren sau in masina… Posibilitatile sunt nelimitate!