Numai la gandul ca voi primi o jucarie Lelo, am devenit excitata. Aceste jucarii au ceva aparte, de la ambalajul simplu si elegant, pana la calitatea materialului care nu te pot lasa indiferent.
Primul lucru pe care l-am observat atunci cand l-am scos pe Lelo Nea din cutie este cat de dragalas si feminin este acest vibrostimulator clitoridian. Fin, sexy, parca te roaga sa il tii in mana. Nea este cel mai usor si perfect conturat vibrator, pur si simplu se muleaza in palma. Parca este stimulatorul invizibil aducator de placeri!

   Realizat din ABS plastic, este atat de fin si delicat la atingere, incat te face sa iti doresti sa te masturbezi in continuu. Cele doua butoane pentru reglarea vitezei si pulsatiilor sunt usor de folosit. Un mare plus a castigat Lelo Nea la capitolul silentiozitate. Toate aceste lucruri impreuna, fac masturbarea un lucru minunat, deoarece nu exista zgomote care sa te conturbe si vibratiile lui impreuna cu forma ergonomica iti stimuleaza in cel mai excitant mod clitorisul si labiile. Experienta alaturi de Nea este intradevar de neuitat si este al naibii de… orgasmica.
Eu il folosesc chiar in timpul preludiului impreuna cu partenerul meu, el fiind extrem de incantat sa imi tachineze clitorisul si sanii cu aceasta mica si minunata jucarie erotica.