lelo tiani 2

     Lelo Tiani vine intr-un ambalaj foarte elegant. La deschiderea ambalajului apare o cutie minunata neagra pentru depozitarea produsului. Cutia in sine e captusita cu catifea, ceea ce este foarte sic, mai ales in cazul in care vrei sa faci cadou cuiva acest vibrator. Are saculet din satin pentru a-l proteja.

     Asa cum e specificat in descriere, Lelo Tiani vine in doua parti, o telecomanda wireless si stimulatorul extern/intern. Ambele au un design superb si se simte la prima atingere calitatea materialului din care este confectionat. In cutie mai exista diverse alte obiecte colaterale utile. 

     Initial, am avut o usoara dificultate in a-l porni, deoarece nu am folosit niciodata pana acum o telecomanda wireless. Dar dupa cateva incercari a fost destul de usor. Butoanele de control sunt simplu de utilizat odata ce te obisnuiesti cu ele si in plus aveti posibilitatea sa modificati setarea si intensitatea vibratiilor prin simpla inclinare a telecomenzii dintr-o parte in alta. Ceea ce e interesant si mie mi-a placut, telecomanda produce si ea vibratii, aceleasi ca si stimulatorul, fiind simplu astfel sa iti dai seama ce intensitate iti doresti dinainte. Acesta e un mare plus!

     Vibrostimulatorul propriu-zis e jucaus, mai ales cand incerci sa il pozitionezi in interior, dar odata ce ai gasit unghiul potrivit, senzatia e uimitoare. Partea care se aseaza pe clitoris produce vibratii destul de puternice, de aceea e minunata cand o asezi acolo. Varietatea de viteze e senzationala. Senzatiile in timpul actului sexual sunt intradevar mult mai intense atunci cand partea interna iti stimuleaza punctul G.
lelo tiani 1      Lelo s-a gandit la toata lumea. Acest produs nu este distractiv doar pentru femei, partenerul meu a spus ca a fost o experienta extraordinara. Mi-a spus ca i-a placut la nebunie sa simta vibratiile si in special cand am setat viteza de vibratie maxima. In general pot sa spun ca Lelo Tiani este una din completarile fericite pe care am adus-o vietii mele sexuale. Nu am mai experimentat asa ceva inainte, dar sunt convinsa ca am sa il folosesc ori de cate ori voi avea ocazia. Produsul este pur si simplu superb si bine executat. Il recomand cu caldura tuturor cuplurilor care doresc sa incerce ceva nou, excitant si palpitant.PRO – elegant, usor de folosit, extrem de placut la atingere, excitant pentru ambii parteneri, orgasme uimitoare

CONTRA – practic nimic, in scurt timp poti obtine dexteritatea de care ai nevoie mai ales in manevrarea telecomenzii