miniciuni pe care vor sa le auda femeile ca sa se lase seduse
Unele femei pot fi seduse uşor, sînt credule şi sensibile la avansurile masculilor, dar nu este întotdeauna aşa: chiar dacă uneori ele lasă impresia că ascultă cu atenţie ce le spune bărbatul de alături sau că îi cred prostiile, ele se gîndesc la alte chestii. Mai mult: unele femei au o foarte mare abilitate de a citi gîndurile bărbaţilor şi intuiesc dinainte ce doreşte acesta de la ele şi pînă unde vrea să ajungă. Totuşi, sînt anumite chestii pe care o femeie vrea să le audă din partea unui bărbat pentru a se lăsa sedusă şi pentru a se preface că îi cade în plasă.

Încearcă să o convingi că nu vrei sex de la ea, că îi cauţi doar compania. Unele femei se vor simţi un pic contrariate de acest lucru, ceea ce le va face vulnerabile.

Spune-i că eşti un tip generos, apoi arată-i acest lucru. Majoritatea femeilor te vor privi cu ochi buni ştiind că le poţi asigura un prezent îmbelşugat şi un viitor cel puţin liniştit, dar au tendinţa să te ignore sau să te lase deoparte atunci cînd eşti sărac.

O complimentezi fără să pari fals. Indiferent dacă te atrage (mai ales) aspectul fizic, că vrei să i-o tragi de cîte ori ai ocazia, femeia trebuie să ştie că o consideri frumoasă sau chiar superbă, că are o mulţime de talente şi că o vrei mai ales pentru ele şi pentru că-ţi face plăcere.

Spune-i că locuinţa ei are nevoie de o prezenţă masculină. O parte dintre femeile moderne se pot întreţine singure şi pot administra oarecum o casă, dar prezenţa unui bărbat în interiorul căminului face diferenţa. Mai ales atunci cînd este de lungă durată. Asigură-le că eşti dispus la aşa ceva şi drumul spre dormitor se va scurta.

Spune-i că vezi în ea sora pe care nu ai avut-o niciodată şi că ai nevoie de ea. Anumite femei vor fi sensibilizate de această confesiune, îţi vor elibera o mare parte a căii spre patul lor.

Stîrneşte-i curiozitatea povestindu-i despre penisul tău cel imens. Dacă va dori să testeze adevărul poveştilor tale ai prins-o. Continuă cu laudele despre performanţele tale sexuale… mai devreme sau mai tîrziu va fi tentată să le încerce. Dacă aude că te sacrifici pentru a o satiface nu mai are cum să-ţi scape.

Spune-i că nu eşti doar bun în pat, ci şi foarte romantic. Uneori o cină însoţită de nişte flori şi un spectacol de teatru ori un concert sînt de ajuns să le vrăjească.

Spune-i că adori să-ţi petreci timpul liber la cumpărături cu ea, că eşti foarte răbdător cînd vine vorba de asta. La cîte ore pierd de obicei femeile prin magazine e bine să ştie că nu le părăseşti acolo şi că le vei aştepta răbdător, indiferent cît de mult insistă să se plimbe printre rafturi.

 

Xtoys.ro