greseli pe care le faci cand cumperi prezervative

O vorbă spusă pe jumătate în glumă, pe jumătate în serios spune că singurul lucru mai rău decît o pietricică în bocanc este un fir de nisip în prezervativ.

Totuşi, dincolo de obiectele ajunse accidental în locurile sensibile, dimensiunea acestui mod de contracepţie poate fi o problemă.

Prea lung sau prea scurt, prea strîmt sau prea larg, un prezervativ nepotrivit poate nu doar să alunece sau să se rupă, dar şi să reducă considerabil plăcerea în timpul actului sexual, completînd într-un mod cît se poate de neplăcut pericolul sarcinilor nedorite sau a contactării bolilor cu transmitere sexuală: bărbaţii care le folosesc pe cele nepotrivite au un risc de 2,5 ori mai mare decît în mod normal ca ele să eşueze în cele mai plăcute momente (adică să alunece sau să se rupă) şi un risc de 5 ori mai mare să sufere de iritaţii ale penisului sau glandului.

Riscul de a avea probleme de erecţie şi / sau dificultăţi de a ajunge la orgasm (ei sau partenerele lor) este de două ori mai mari decît în mod normal.

Cercetătorii de la Institutul Kinsey de la Universitatea Indiana, SUA, au analizat chestionarele completate de 436 de bărbaţi cu vîrste între 18 şi 67 de ani.

Voluntarii cu fost recrutaţi pentru a face parte din studiu cu ajutorul site-ului unei firme care distribuie prezervative şi au declarat că au folosit aşa ceva în timpul actelor sexual din cele 3 luni anterioare.

Aproape jumătate dintre ei, adică 44,7%, au menţionat experienţa neplăcută a folosirii unor prezervative nepotrivite.

Problema studiului este că se bazează doar pe declaraţiile participanţilor, fără alte dovezi suplimentare, dar acesta a arătat necesitatea implementării unor mesaje preventive pentru a determina bărbaţii să aleagă prezervativele potrivite pentru penisul lor.

Adică nici prea mari, nici prea mici, nici prea scurte şi nici prea lungi.

 

Xtoys.ro