cum sa faci sex analPosterioarele noastre reprezinta zone “interzise” si tocmai interdictia (nu am voie s-o fac, atunci trebuie s-a fac!) transforma stimularea anala in ceva extrem de excitant pentru multi. Lasand la o parte elementul psihologic, atat anusul cat si rectul – la ambele sexe – sunt pline de terminatii nervoase. Pentru unii reprezinta cea mai erogena zona.

Asa cum exista cupluri care adora sa adauge stimularea anala la sex, mai ales in timpul actului propriu-zis, exista tot atatea cupluri care palesc la simplul gand ca cineva le-ar atinge partea cea mai intima a corpului.

 

De aceea sfatul meu este ca nimeni sa nu sara pe partener, promitandu-i cele mai grozave senzatii posibile, fara a-i spune mai intai cu exactitate unde urmeaza sa-si vare degetul. Daca partenerul se face livid la auzul propunerii, e treaba sa si nu trebuie sa incerci sa-i schimbi parerea. Totusi, poti sa-i atragi atentia cu blandete ca nu trebuie sa-si faca probleme cum ca ar fi ceva murdar. In mod normal, partea finala a rectului este goala si atat timp cat unghiile sunt taiate si degetele lubrifiate nu se pot produce accidente. (Introducerea de obiecte in rect e alta mancare de peste. Doar nu dorim sa ajungem de rasul intregii sectii de urgente, nu?). Spalarea pe maini dupa aceea, inainte de a atinge vaginul / penisul, protejeaza de transferul de bacterii.

 

Senzatiile produse de stimularea anala sunt foarte diferite de cele cu care te-ai obisnuit si le accentueaza pe celelalte. Combina asta cu actul sexual genital si orgasmul va fi extrem de erotic. Poti folosi stimularea anala si in timpul sexului oral sau masturbarii reciproce. Stimularea concomitenta a clitorisului si a anusului sporeste ambele senzatii. Ca sa-i oferi un orgasm exceptional, introdu-i un deget in anus in clipa in care termina.

Daca o faci prima oara, e bine sa incerci exercitiul urmator in timpul sexului oral sau masturbarii reciproce si abia apoi sa folosesti figura in timpul actului genital. E greu sa continui sa impingi si in acelasi timp sa pui intrebari si sa explorezi zona cu blandete. Intai trebuie gasite zonele de acceptare si cele interzise, apoi trebuie incercata stimularea cand partenerul se apropie de orgasm.

 

SFATURI PENTRU EL
mic ghid de sex analMangaie-i organul genital, apoi incepe sa-i stimulezi perineul (zona neteda dintre anus si vagin). La inceput mangaie, apoi cu trei degete, maseaza ferm. Atinge-i usor anusul cu degetele si vezi cum reactioneaza. Daca se trage la o parte sau isi strange fesele, este fie nervoasa, fie neinteresata.

Daca n-ai discutat mai inainte ce vrei sa faci, te joci cu focul in cazul in care mergi mai departe.
Daca ridica fundul sau se impinge in mana ta, este un indiciu clar ca vrea sa continui. Inainte de a purcede este necesar sa lubrifiezi degetul tau si anusul ei.

 

Mangaie in continuare orificiul pana ea se relaxeaza, apoi introdu-i varful degetului in rect. Stai nemiscat o clipa, dupa care incearca sa rasucesti degetul ori sa-l misti usor inauntru si afara. Mentine baza palmei apasata pe perineu.
Intreab-o daca-i place inainte de a introduce degetul mai adanc. Daca ii stimulezi in acelasi timp clitorisul, placerea se va dubla.

 

 SFATURI PENTRU EA
Daca are o erectie nehotarata, aceasta miscare poate sa o intareasca intr-o clipa. Aplica tehnica de mai sus, apoi…
Maseaza-i rectul cu degetul, miscandu-te lent in cerc. Apoi introdu unul sau doua degete bine lubrifiate pe o suprafata de vreo 5 cm. Tine-le nemiscate pana se relaxeaza, dupa care pipaie peretele frontal al rectului pana dai de o masa tare, de marimea unei nuci. Ai gasit prostata si punctul G masculin! Mangaie sau apasa in jos, folosind baza palmei ca sa apesi inapoia scrotului, producandu-i si mai multa placere.

 

 SFATURI PENTRU AMANDOI
Daca nu puteti face sex (nu aveti prezervativ ori ea e la ciclu) sau daca pur si simplu doriti ceva nou, incercati “sexul fesier”. El va folosi “valea” dintre fesele ei pe post de vagin. Este ceva inedit, foarte sexy si incredibil de usor. Ea strange fesele si isi roteste bazinul, iar el impinge intre ele.