cum sa cumperi lenjerie sexy pentru iubita taVrei să-i faci o supriză iubitei cumpărîndu-i nişte lenjerie sexi, de care să beneficiaţi amîndoi? Nu-ţi face probleme: acum eşti acoperit.

Alegerea lenjeriei intime şi sexi potrivite pentru iubita ta poate reprezenta cîteva puncte în plus, suficient cît să te ridice în ochii ei şi să ajungi pe culmile plăcerii, dar, în acelaşi timp, poate fi o adevărată provocare pentru mulţi dintre bărbaţi. Mai ales dacă nu ai experienţă în aşa ceva… iar articolul ăsta conţine cîteva sfaturi utile în acest sens.

Uită-te mai întîi la lenjeria pe care o are deja

Dacă locuiţi deja împreună este uşor de observat ce preferinţe are. Dacă nu aţi făcut încă pasul acela va trebi să fii suficient de ingenios pentru a-i deschide setarele să a-i face iubitei un scurt inventar al lenjeriei intime: memorează-i dimensiunile sutienului şi al chiloţeilor, nu uita să te uiţi la marcă, verifică materialul, textura şi culorile preferate. Aşa vei face o impresie bună atunci cînd îi vei oferi lenjeria preferată.

Nu încerca să-i ghiceşti dimensiunea, du-te la sigur

Nu e greu de ghicit ce se va întîmpla dacă vrei să-i faci o surpriză iubitei, dar chiloţeii sînt mult prea strîmţi, cît să-i tragă pînă la mijlocul coapsei, sau dacă sutienul ori corsetul e atît de larg încît s-ar putea pune cîte o pungă de lapte dulce în dreptul sînului ca să umple spaţiul liber. Nu doar că-i tai orice chef de sex, dar s-ar putea să o mai pupi (pentru o anumită perioadă, cel puţin) doar prin pozele vechi şi de demult.

Ai grijă: producătorii de lenjerie îşi notează după cum vor, fiecare în felul lui, dimensiunea produselor, iar asta nu simplifică nicicum lucrurile. Ca să fii sigur că ai ales bine memorează dimensiunile fiecărui producător în parte – la început poate părea greu, dar dacă iubita ta poate face asta atunci poţi şi tu. Poţi chiar să apelezi la o mică înşelătorie: cumpără lenjerie cu un număr mai mare decît cea pe care o are deja, dar scoate eticheta înainte de a o surprinde.

Lenjeria potrivită trebuie să fie confortabilă

Factorul de confort este foarte important. Atunci cînd te decizi să cumperi ceva foarte sexi şi erotic, ceva ce nu va purta toată ziua (din nefericire!), factorul de confort n-ar trebui să fie o problemă. Dar atunci cînd vrei să-i cumperi ceva ce va fi încîntată să poarte cît mai mult timp atunci produsul ar trebui să fie cît mai confortabil şi plăcut de purtat.

Cere ajutorul vînzătoarei

Dacă tot nu eşti sigur de ce ar trebui să cumperi, cere ajutorul vînzătoarei. Nu doar că este femeie, şi poţi profita de experienţa ei personală, dar lucrează cu lenjeria în fiecare zi, aşa că ar trebui să ştie toate detaliile care ţie îţi scapă. Nu fi sfios, cere-i ajutorul şi nu vei regreta.

Ai grijă să nu strici surpriza

Lenjeria sexi pe care o vindem este noua si sigilata, nu prezintă nici un fel de pericol pentru sănătatea celei care o poartă, dar este indicat să o laşi pe ea să o spele după ce-i faci surpriza. Fiecare femei are propriile preferinţe cînd vine vorba de purtatul şi spălatul lenjeriei intime, aşa că nu te băga în acea zonă a igienei personale… mai ales atunci cînd n-ai idee cum se curăţă un sutien ori un corset care conţin sîrme şi alte chestii ciudate care te pot lua pe tine prin surprindere.

 

Xtoys.ro