Multi oameni sunt nefericiti cand se nasc ca baieti sau fete. Apeleaza la operatii si tratamente hormonale pentru a deveni ceea ce simt ca sunt in interior. Acesti barbati s-au nascut fete si cand au realizat ca nu se simt bine in pielea lor, au trecut la schimbari majore.

1.Loren Rex Cameron – fotograf american, scriitor si activist in miscarea transsexualilor. A realizat un documentar cu transformarea lui din femeie in barbat.

tn

 

2.Bushbaum Balian – s-a nascut in 1980 sub numele Yvonne Bushbaum. Este stripper in Germania. In 2007 Yvonne a plecat in vacanta si in 2008 a revenit Balian.

001

3.Buck Angel – a fost pe rand regizor de filme porno, avocat, profesor, scriitor si lector.

002

4.Ian Harvey – actor american de stand-up comedy care foloseste transsexualitatea lui in sketch-urile sale.

004

5.Lucas Silveira – canadianul s-a nascut in 1979 si este vocalist, chitarist si compozitor in trupa The Cliks.

005 (1)

6.Rocco Kayyatos – este primul cantaret de rapp care si-a declarat deschis transsexualitatea.

006 (1)

7.Thomas Beatie – si-a castigat popularitatea ca barbat insarcinat. Acum 20 de ani s-a decis sa isi faca operatie de schimbare de sex, dar organele reproductive au ramas functionale, astfel el a devenit mama/tata a 3 copii.

007 (1)

8.Ryan Sallans s-a nascut sub numele Kimberly Ann Sallans. Acum el este avocat si reprezinta interesele comunitatii transgendere.

008

9.Christian Pittman Jamison – Christina Zoe Pittman a servit in Fortele Aeriene USA timp de 7 ani, dar a fost nevoit sa demisioneze pentru a-si putea indeplini visul de a deveni barbat.

011 (1)

10.Andreas Krieger – a fost sportiv de performanta in Germania injectandu-si hormoni in musculoatura. Dupa ce s-a retras din sport in 1990, Krieger s-a hotarat sa devina barbat si in 1997 si-a facut operatie de schimbare de sex.

009 (1)

11.Chazz Bono – este unul dintre cei mai cunoscuti transsexuali din lume fiind fiica/fiul lui Cher si Sonny Bono.La nastere a primit numele Chastity si pana la 25 de ani a fost lesbiana, ulterior hotarandu-se sa devina barbat.

010 (1)