actul sexual cu barbati cu penis mare

Da, mărimea contează cînd vine vorba de penis, dar nu aşa cum vă gîndiţi. Cînd vine vorba de dimensiunea obişnuită (9-10 cm în stare flască, 13-16 cm în erecţie) a penisului contează mai puţin decît tehnica folosită în timpul actului sexual şi poziţia aleasă pentru că uterul se pliază într-o oarecare măsură peste penisul penetrant. Dar extremele pot cauza neplăceri sau chiar probleme, fie prin dimensiunile infime ale penisului, fie prin cele prea mari.

Există penisuri foarte mici care, deşi sînt funcţionale (din toate puncte de vedere), nu pot produce orgasm unei femei, oricît de mult ar încerca – singura soluţie eficientă în asemenea situaţie este folosirea jucăriilor sexuale pe care vi le oferim. Însă bărbaţii cu penis prea mare (peste 16 cm în erecţie) pot crea disconfort sau chiar răni în timpul actului sexual.

Cele mai intîlnite leziuni în timpul sexului

După un act sexual agresiv pereţii interiori ai vaginului pot suferi rupturi minore care produc sîngerări, uneori acestea duc la infecţii, iar problema poate degenera.

Atunci cînd faceţi sex anal pot apare leziuni în jurul sau în interiorul sfincterului anusului sau chiar în intestinul gros. Pe lîngă riscul considerabil de infecţie ale tuturor rănilor din acea zonă, rupturile de intestin se corectează doar prin intervenţie chirurgicala.

Cînd femeia îi face sex oral iubitului se poate răni în zona gurii, mai ales la colţuri – este, practic, ca şi cum ai încerca să bagi şi să scoţi un obiect contondent în gură, încercînd să-l îndeşi pe gît în jos. Pe lîngă riscul de infecţie (în gură sînt o mulţime de bacterii, unele dintre ele provocînd carii), rănile se pot transforma în herpesuri atunci cînd intră în contact cu viruşii herpetici.

Bărbaţii sînt cei mai expuşi cînd li se face sex oral: pot fi zgîriaţi sau muşcaţi din greşeală de penis. Pe lîngă faptul că zona este foarte sensibilă (mai ales glandul – capul penisului) şi provoacă o durere intensă, rana respectivă le poate afecta negativ capacitatea de a atinge orgasmul şi cea reproductivă.

Cum să eviţi problemele

Pentru a evita disconfortul şi rănile ar trebui să fiţi atenţi la cîteva chestii – vă vor îmbunătăţi considerabil viaţa sexuală.

Folosiţi lubrifiant pentru sex – înlesneşte contactul sexual şi reduce frecarea.

Evitaţi sexual anal şi poziţia pe la spate – ambele sînt riscante pentru că permit o penetrare foarte adîncă ceea ce poate duce la inflamarea vaginului.

Faceţi sex în pozitii permisive precum poziţia misionarului, poziţia lingură (cînd ea controlează penetrarea prin arcuirea spatelui) sau cînd femeia stă deasupra (controlează adîncimea penetrării).

Nu vă grăbiţi, asiguraţi-vă că organele sînt pregătite pentru sex (adică sînt suficient de încălzite, vaginul este lubrifiat natural înainte de a adăuga lubrifianţii pe care vi-i oferim).

 

Xtoys.ro