unde atingi femeia pentru orgasm
Corpul fiecărei persoane, fie că e femeie sau bărbat, are mai multe zone erogene care te ajută să o stimulezi în timpul actului sexual, dar cu toate acestea în foarte multe situații partenerul (sau partenera) tinde să evite o parte a acestora dacă nu se află în preajma pubisului sau a penisului. Însă tocmai stimularea acestor zone cu ajutorul degetelor pot spori plăcerea suficient de mult pentru a obține cel mai puternic orgasm.

În ritmul alert al vieții cotidiene de foarte multe ori actul sexual se rezumă de foarte multe ori doar la penetrarea respectivă, după lubrifierea în prealabil a zonelor intime ale femeii. Oamenii nu mai acordă atenție preludiului, nu așa cum ar trebui, sau, pur și simplu, nu mai au timp pentru așa ceva. Totuși, tocmai această etapă asigură succesul actului sexual și atingerea unui orgasm puternic provocat mai degrabă de stimularea exteriorului trupului ei decît prin frecarea vaginală.

Mîngîierile ușoare cu degetele ale interiorului coapselor sînt foarte senzuale și excitante pentru că zona e foarte sensibilă la atingere. Aceste mîngîieri o vor dezmierda pe femeie cu atîta eficiență încît atingerea orgasmului e mai ușoară. În plus, presarea ușoară a zonelor sensibile, ciupirea lor delicată și sărutatul interiorului coapselor vor înebuni de plăcere o femeie cu mult înainte de penetrarea vaginală.

Atingerea pielii din spatele genunchiului provoacă plăcere femeilor pentru că zona e puternic erogenă. Atingerile ușoare cu degetele, punerea de presiune ușoară și frecatul zonei din spatele genunchilor sporesc tensiunea sexuală în timpul preludiului, iar femeia ajunge să tînjească după penetrare.

Fesele nu-s puse acolo doar de decor sau ca să ajute la mersul biped: ele sînt zone erogene care merită multă atenție din partea partenerului. Atingerea lor delicată, frecarea lor și frămîntarea în palmă stimulează mult o femeie. În plus, capătul coloanei este chiar în zona de la rădăcina feselor și este o zonă foarte sensibilă – stimularea ei provoacă o reacție puternică. Folosită așa cum trebuie, zona duce la o explozie de pasiune în timpul actului sexual încă de la primele mișcări ritmice ale penetrării.

Respirația în ceafă poate fi excitantă în timpul actului sexual pentru că aerul cald și sacadat, în valuri, stimulează firele de păr provocînd o reacție neobișnuită. Așa că dacă vrei să aibă pielea ca de găină din cauza excitării și să o aduci astfel pe culmile plăcerii ar trebui să te gîndești și la mîngîierea și sărutarea acestei zone a gîtului.

Urechile sînt foarte sensibile, așa că dacă le acorzi atenție în timpul preludiului ar trebui să începi cu niște mîngîieri și ciupituri ușoare și delicate. Cu cît ele durează mai mult, cu atît orgasmul va fi mai vulcanic.

Masatul picioarelor este foarte relaxant și excitant, iar suptul degetelor de la picioare poate trimite femeia aproape de climax și poate spori intensitatea orgasmului atunci cînd partenerul acționează asupra degetelor femeii în momentul în care ea își dă drumul. În plus, masatul picioarelor sporește intimitatea dintre parteneri.

Masatul mîinilor și al încheieturilor se poate prelungi pe antebraț este o metodă foarte eficientă de relaxare și excitare, cu rezultate sigure pentru actul sexual.

Sînii și sfîrcurile sînt mereu în atenția bărbaților, nu doar în timpul actului sexual. Zona este foarte sensibilă, așa că de multe ori, prin mișcările bruște sau prea dure, bărbații reușesc să blocheze plăcerea femeii în loc să o sporească. Acțiunea asupra sînilor se face prin atingeri lente și senzuale ale degetelor, prin mîngîieri continue și săruturi lungi.