threesome

     Am auzit o bataie in usa. El s-a uitat la mine, eu m-am ridicat si am deschis usa. Era imbracata lejer, cu o fusta scurta si un tricou mulat. Mi-a zambit si mi-a dat un sarut in timp ce intra. Am turnat ceva bautura in pahare si ne-am asezat pe canapea sa discutam despre nimicuri. El statea la mijloc, intre noi doua.

     La un moment dat ea a inceput sa ii mangaie scula prin pantaloni si in pozitia in care statea am vazut ca nu poarta lenjerie. M-am ridicat si m-am asezat in fata lui, scotandu-i penisul din pantaloni. Caldura lui mi-a umplut mana, apoi gura. I-a ridicat fusta pentru a avea acces intre picioarele ei. Incet, degetul lui a alunecat in vaginul ei si il misca in acelasi ritm in care ii sugeam eu scula. Ea a inchis ochii si si-a lins buzele. Si-a scos degetul din pizda ei umeda si a inceput sa se joace cu sanii ei. Sfarcul ei era acum in gura lui, iar el il lingea si il musca cu pofta. Cu mana libera am inceput sa ii frec clitorisul si o vedeam cum se arcuieste de dorinta.

     El s-a retras si s-a ridicat sa isi dea jos pantalonii. In timpul acesta eu m-am aplecat si i-am cuprins cu buzele labiile carnoase. O lingeam usor pe clitoris, in timp ce cu o mana mi-l tachinam pe al meu. Cu limba i-am separat labiile si apoi am inceput sa o penetrez cu ea. El a pus-o pe spate si a ajuns intre picioarele ei, cu penisul in mana pregatit sa intre. M-am pozitionat pe fata ei si ea a inceput sa imi linga pizda. Cu o miscare scurta el a penetrat-o, iar ea a marit ritmul cu care ma lingea. El s-a aplecat si a inceput sa ma sarute pasional, in timp ce degetele lui imi ciupeau sfarcurile excitate.

     Apoi el s-a asezat pe canapea si m-a tras deasupra lui. Scula lui tare mi-a intrat in anus si am simtit cum un val de caldura si dorinta imi cuprinde tot trupul. Ea s-a dat jos de pe canapea si a inceput sa ii suga testiculele umflate de excitare.

Va urma…