stimularea punctului G

Exista mangaieri specifice pe care le pot impartasi un cuplu de amanti. Senzatiile si orgasmele resimtite prin intermediul acestor mangaieri sunt foarte diferite de cele standard. Aceste experiente senzoriale adauga un plus de intimitate in cadrul cuplului si reanimeaza adesea o sexualitate aflata in declin. Este vorba despre stimularea punctului G si masarea punctului P (de la prostata).

 Daca tu si partenera doriti sa explorati punctul G, iata cateva informatii care va vor fi utile.

  Punctul G este situat pe peretele anterior al vaginului, chiar la capatul degetelor atunci cand le introduci in vaginul partenerei tale, cu palma indreptata in sus. Daca executi o miscare de tipul ,,vino-aici’’ cu degetele, ii stimulezi in acest fel punctul G. Daca-ti intorci usor degetele pentru a palpa peretii laterali, vei putea compara diferenta de textura existenta intre aceste doua zone.

  Zona punctului G este cateodata foarte neteda, alteori zbarlita, ca atunci cand ni se face pielea de gaina.

  In timpul penetrarii, punctul G este rareori stimulat in mod direct prin miscarile de du-te vino ale penisului, exceptand situatia penetrarii pe la spate (in pozitiile numite ,,capra’’ sau ,,lingura’’), ori atunci cand femeia este asezata deasupra partenerului ei, putand astfel sa dirijeze mai usor unghiul de penetrare al penisului.

  Mai multe femei ajung sa aiba orgasm vaginal in acest fel. Totodata majoritatea femeilor nu reusesc sa-l obtina, caci stimularea sexuala este insuficienta, indiferent de durata copulatiei.

  Adesea in timpul stimularii punctului G, primele senzatii incercate de femeie sunt o usoara iritatie si dorinta de a urina: asta se explica prin faptul ca punctul G inconjoara uretra. Aceasta se contracta atunci, de teama sa nu urineze, impiedicand astfel senzatia sa se transforme in placere. Pentru a te ajuta sa te lasi dusa de val, poate ar fi bine sa-ti golesti vezica inainte de a face dragoste.

  Daca nevoia de a urina se face simtita din nou, vei putea depasi aceasta senzatie si vei putea lasa placerea sa te cuprinda.

   Iata, domnilor, doua tehnici extrem de eficace pentru a stimula punctul G al partenerei dumneavoastra:

  – Ea, culcata pe spate: tu, asezat sau alungit pe o parte la nivelul bazinului ei: plaseaza-ti palma mainii tale stangi usor deasupra osului ei pubian in asa fel incat sa-i poti mangaia clitorisul cu indexul: apoi introdu indexul si degetul mijlociu al mainii drepte in vaginul ei, cu palma in sus.

  Fa miscari de tipul ,, vino-aici’’ cu cele doua degete, executand totodata presiuni variabile pe simfiza pubiana cu podul palmei stangi, ca si cum ai vrea sa-i comprimi partea trupului ei situata intre degetele tale si palma. Efectueaza miscarile progresiv, din ce in ce mai intens.

  – Ea, intinsa pe burta; tu, asezat intr-o parte: plaseaza-ti mana stanga sub ea, la nivelul pubisului, si mangaie-i clitorisul cu degetele. Trece-ti mana dreapta intre picioarele ei si introdu de data aceasta degetul tau mare in vaginul ei pentru a-i stimula punctul G. Si in acest caz executa miscarile in mod progresiv, din ce in ce mai intens. Totusi, aceste doua mangaieri nu vor da rezultate bune decat daca partenera ta a atins deja un nivel ridicat de excitare: daca nu, ele risca sa devina dezagreabile.

  Fii extrem de atent la reactiile ei inainte de a varia intensitatea acestor doua mangaieri, caci aceasta trebuie sa fie relativ marita pentru a declansa orgasmul in acest fel.

  Este extrem de posibil ca in momentul orgasmului, de fapt cu una sau doua secunde inainte, sa simti ceva asemanator cu o scurgere mai abundenta a lubrefierii ei. Aceasta anunta orgasmul iminent al partenerei tale. Aceasta scurgere, pe care unii o numesc ejaculare feminina sau squirt, este produsa, de catre glandele Bartholin, situate de-o parte si de alta a orificiului vaginal.

 

Xtoys.ro