ce greseli fac barbatii in patOamenii fac multe greşeli în cadrul unei relaţii, înainte şi după ce au făcut sex. Uneori aceste greşeli sînt de-a dreptul memorabile, dar nici una nu se apropie de greşelile pe care le fac în timpul activităţii sexuale.

Printre cele mai grave sînt următoarele:

  • Lipsa igienei personale si in mod deosebit lipsa igienei intime este o adevărată problemă, una care îi pune pe fugă pe majoritatea: dorinţa sexuală dispare complet în momentul în care îţi put picioarele şi sub-braţul de parcă nu le-ai spălat de-o lună sau dacă chiloţii tăi par purtaţi zilnic în ultimele 30 de zile, fără nici un fel de urmă că ai fi vrut să-i schimbi sau să te speli cu apă caldă şi săpun în zona inghinală.

Chiar dacă uneori este oarecum dificil să faci un duş fierbinte înaintea sexului, ca să fii proaspăt şi înmiresmat, este important să fii curat şi să nu puţi.

 

  • Să nu îţi asculţi partenera şi să nu fii atent la ea (de multe ori comunicarea este nonverbală şi se face prin expresia feţei sau prin mişcările corpului) şi vei încerca să-ţi impui propriul ritm în defavoarea persoanei de alături. Acest lucru poate fi foarte neplăcut şi s-ar putea să te trezeşti cu un refuz de mai face sex în viitor sau chiar cu un refuz clar de a continua partida curentă.

 

  • Lipsa comunicării poate deveni neplăcută pentru că, conexiunea dintre voi s-ar putea să se piardă. Nu e nevoie să purtaţi discuţii filozofice sau strict dintr-un anumit domeniu în timpul preludiului, dar comunică cu ea – arată-i că eşti interesat de ea şi interesat în a-i oferi plăcere.

 

  • Să pui prea mult accentul pe penetrare şi deloc pe preludiu este de asemenea o problemă. Ai încercat să bagi un obiect într-un tub complet uscat? Cum merge împinsul după ce ungi totul foarte bine cu ulei, să alunece cît mai confortabil? Ceva similar se petrece şi în timpul sexului, iar pentru asta trebuie să insişti asupra preludiului şi să foloseşti lubrifianţii sexuali de calitate pe care ţi-i oferim tocmai pentru a face totul cît mai plăcut.