632636 Barbatii si femeile care fac din sex o profesie presteaza un serviciu foarte necesar. Multe persoane considera ca e mai putin grav daca iti inseli partenerul sau partenera cu cineva care face din sex o profesie decat cu cineva cu care s-ar putea sa ajungi sa ai o relatie.
 De ce apare aceasta nevoie? Exista persoane pentru care este vital si necesar sa incerce lucruri mai ,,neobisnuite” din punct de vedere sexual, dar pe care nu vor sa i le solicite partenerului sau partenerei, fie din prea mult respect, fie ca nu doresc sa le fie cunoscute dorintele. Uneori, povestea este fara ,,va urma”: odata consumat actul respectiv, fie acesta isi perde atractivitatea, fie va servi la hranirea fantasmelor. Daca profesionistul sau profesionista in materie de sex la care se apeleaza accepta respectiva practica, daca se iau toate precautiile necesare (inclusiv folosirea prezervativului, bineinteles), s-ar evita o problema care, altfel, ar putea lua proportii si ar putea duce la destramarea cuplului. Cu siguranta ca nu multora dintre noi le-ar placea sa stie ca partenerul sau partenera a recurs sau ar recurge la acest gen de servicii, dar, poate fi o solutie demna de luat in considerare. 
 O alta situatie in care se poate sustine ideea apelarii la serviciile unei astfel de persoane este cand un baiat incepe sa fie nelinistit din cauza virginitatii sale si vrea sa si-o piarda.
Altadata, in multe parti ale lumii (inclusiv in tara noastra) exista obiceiul ca, la implinirea varstei de 16 ani, baiatul sa fie indrumat de tata catre matroana unui bordel; aceasta se ocupa de initierea si de instruirea lui sexuala, astfel incat sa devina priceput in a face dragoste. Pot fi invocate multe argumente in favoarea acestei practici: baiatul invata sa fie un amant cu adevarat bun si, in plus, isi putea pierde virginitatea intr-un mediu sigur, fara a se expune ridicolului.629475

 In sfarsit, mai exista o situatie in care se poate apela la profesionistii sexului: cazul persoanelor ai caror parteneri sufera de boli cronice, care nu le permit sa aiba relatii sexuale. Nevoile si dorintele celuilalt nu dispar; deseori, partenerul sau partenera de viata manifesta intelegere fata de situatie si accepta ca perechea sa sa-si astampere apetitul sexual in alta parte, fiind mai usor de suportat, din punct de vedere psihologic, ideea de sex pentru bani decat o relatie paralela cu cineva de care celalalt s-ar putea indragosti.
 Daca ai in vedere sa recurgi la serviciile unor persoane care profeseaza sexul, ia-ti cateva masuri de precautie: e preferabil sa ai incredere in cluburi sau locuri cu reputatie decat sa alegi, la intamplare, pe cineva de pe strada. Trebuie sa fii atent cand intri si cand iesi de acolo, astfel incat totul sa se petreaca cat mai discret si daca nu doresti sa se afle unde ai fost, nu spune nimanui. In definitiv, este treaba ta, si a nimanui altcuiva.

 Am putea discuta pe larg despre serviciile de sex tarifat ale caror beneficiare sunt femeile si la avantajele pe care le prezinta, dar, in pofida eforturilor depuse de oameni care au facut investigatii si cu mare experienta in domeniu, stabilimentele de gen nu au trecere. Poate totul se leaga de faptul ca femeilor le este mai usor sa gaseasca pe cineva cu care sa intretina relatii sexuale fara a plati sau poate ca le displace tocmai ideea de a plati. Oricum, in ciuda faptului ca femeile pot alege intre o multime de barbati atragatori, de indata ce li se vede eticheta cu pretul, in mod inexplicabil, nu mai sunt deloc sexy. Daca dai peste aceiasi barbati intr-un bar misto, dupa miezul noptii, situatia este cu totul alta. Nu e vorba doar de bani.