Desi aproape toti am avut si avem fantezii pe tema sexului in trei sau in grup, cand vine vorba sa-l punem in practica incepem sa ne codim…
Cunosc multi oameni care au facut sex in trei cu diverse rezultate. Generalizand, as putea spune ca cei cu rezultate bune erau cupluri recent constituite, care nu-si faceau probleme cu fidelitatea. Au incercat, au spus ca va fi un material nemaipomenit de bun pentru viitoarele experiente, dar nu s-au grabit sa repete experienta. In cazul cuplurilor mai cu vechime s-a petrecut un dezastru emotional. Chiar daca pe moment le-a placut, consecintele au fost naprasnice pe termen lung in multe cazuri: gelozie, fisurarea increderii in celalalt, idei paranoice cum ca partenerul il prefera in secret pe al treilea personaj. Cu alte cuvinte, trei in pat e o chestie cu doua taisuri. Esti convins(a) ca te-ai descurca daca ai fi intr-un ménage a trois?

sex in trei, trio erotic, thresome, swinger, origii sexuale
De ce dorim s-o facem.

Adesea, triourile par atragatoare pentru ca suntem prea lenesi sa muncim singuri la energizarea vietii noastre sexuale. Ne e mai simplu sa introducem un al treilea in decor, poate face el aceasta treaba. Pe de alta parte, pe multi dintre noi ne excita zgomotele si vederea celor care fac amor – de aceea ne uitam la filme erotice. Poate fi instructiv sa privesti tehnicile sexuale ale altuia, ne putem simti mai dezirabili daca de trupul nostru se bucura doua persoane, e o variatie si mai ales, este tabu. E superexcitant sa faci un lucru nou, si interzis!
Unora le surade ideea de a fi in centrul atentiei, iar gandul la atata placere – doua guri cu limbile aferente, patru maini si doua penisuri (sau vagine) – delicios. In general, femeile sunt mai atrase de combinatia doua femei si un barbat decat sunt barbatii de combinatia echivalenta – doi barbati si o femeie.
Triourile par uneori solutia fireasca pentru cuplurile care s-au plictisit, insa nu vor sa se desparta sau sa faca ceva pe furis. S-o faci in fata partenerului parca aduce mai putin a tradare si multi considera cea de-a treia persoana un adaos, placut, nu un pericol. Multi au apelat la prieteni cu aceleasi conceptii sau la anunturile de pe site-urile de profil, sau au mers la un salon de masaj pentru cupluri. Chiar daca experienta s-a dovedit pozitiva, in majoritatea cazurilor a fost suficient o singura data: dupa ce si-au satisfacut curiozitatea, si-au dat seama ca sexul in doi te implineste totusi mai mult.

 
Ce anume poate sa iasa prost.

Viata reala si fantezia sunt foarte diferite. Oamenilor care se iubesc le este foarte neplacut sa-si vada partenerul cu altcineva. Adesea, din cauza emotiilor negative puternice resimtite intr-un trio, placerea fizica se stinge. Suntem destul de teritoriali, in ceea ce priveste relatiile si partenerii nostrii si nu avem obisnuinta de a-i imparti cu altcineva. Adesea apare gelozia – generate de trupul celei de-a treia persoane, de tehnica sa, de felul in care se comporta partenerul cu ea. Trei intr-un pat, numar impar, face de obicei ca atentia cuiva sa se indrepte mai mult spre una din celelalte doua persoane.
Dupa ce s-a dus farmecul noutatii (si aburii alcoolului – cateva pahare ne pot aprinde fizic si stinge, mental ca prin minune), multi se simt nemultumiti si au resentimente (mai ales daca n-au avut ei initiativa trioului), sunt stanjeniti sau chiar dezgustati de ei insisi. Dar cea mai neplacuta urmare este sentimentala ca ai fost tradat si ti-a fost inselata increderea. Daca partenerul vrea sa repete experienta si tu nu, te simti amenintat. Uneori dorinta de sex in grup e un semn de imaturitate. E legata de satisfactia instantanee si are o tenta mult mai putin personala decat sexul in doi. Poate insemna si ca unul sau amandoi aveti probleme cu intimitatea.

Intr-un fel, a accepta o partida de sex cu profesionisti e mai cinstit si mai putin periculos decat a aranja un trio cu un prieten/o prietena. Toata lumea stie in primul caz de ce a venit acolo si sunt sanse infime sa se nasca o relatie. Schimbul de parteneri, sau cum mai e cunoscut ca, swing inchis, inseamna de obicei ca partenerul tau nu e in aceeasi camera sau n-o face in fata ta, astfel ca tu nu vei avea imprimate pe retina, imaginea care sa te obsedeze mai tarziu. Grupurile care organizeaza astfel de schimburi au de obicei reguli stricte in privinta utilizarii prezervativului si a intreruperii sedintei daca cineva doreste asta.