– Inarmati-va cu prezervative.

Le puteti achizitiona cu usurinta dintr-un sexshop online in cazul in care sunteti pudici si nu vreti sa le cumparati dintr-un Abc de cartier sau o farmacie. Va vor fi livrate acasa cu  maxima discretie si in cel mai scurt timp posibil oriunde ati locui in tara.

prezervative pentru sex in grup.

Daca vrei sa faci sex in grup-prima regula – protejeaza-te

– Vorbiti despre ce o sa se intample: ce e posibil si ce nu. E permis sarutul? Ce se intampla daca unul dintre voi vrea sa se opreasca, iar celalalt nu? Hotarati cine face sex cu cine.

 Daca te uiti cum prietenul tau ii face sex oral unui barbat, s-ar putea sa ai un soc, presupunand ca aceasta varianta nu ti-a trecut prin cap.
– Intrebati-va daca stiti sa comunicati, sa va rezolvati problemele si sa negociati in cadrul cuplului. Pentru a face fata unei asemenea experiente aveti nevoie de toate aceste aptitudini.
– Intreaba-te: ma deranjeaza perspectiva sexului in trei sau patru? Dar faptul ca partenerul/partenera face sex cu altcineva? Daca nu esti suta la suta convinsa(a) ca nu te deranjeaza,  n-o face.
– Examineaza-ti motivele. Nu vrei decat sa te tii cu dintii de cineva, acceptand tot ce-i trece prin minte? E impotriva vointei tale? Atunci n-o face.
– Daca vrei sa-ti condimentezi un pic viata sexuala, n-ar fi mai bine sa optezi pentru o relatie libera – cu reguli clare, cum ar fi utilizarea prezervativului si pastrarea tacerii asupra  evenimentului? Nu e nevoie sa faci sex cu o persoana noua impreuna cu partenerul/partenera!