Prostata constituie, pentru barbat, echivalentul punctului G. Prostata este o glanda de grosimea unei nuci, situata la baza vezicii; ea inconjoara uretra si produce cea mai mare parte a spermei barbatului.

Un urolog filipinez, Antonio E. Feliciano, a pus la punct o tehnica de masaj a prostatei care permite expulzarea fluidelor infectate ce se acumuleaza acolo, fluide in general responsabile de prostatite.

Propriile sale observatii si cercetarile altor urologi au dus la concluzia ca aproximativ 50 la suta dintre barbati si-au vazut prostatitele ameliorate foarte mult gratie acestei tehnici, acolo unde celelalte tratamente ( in special antibioticele ) esuasera.

Masajul prostatei poate fi facut de un urolog, de partenera ta, sau poate fi facut chiar de tine, cu ajutorul propriului deget sau al unui accesoriu sexual special conceput pentru stimularea prostatei.

 

  Masajul prostatei se deruleaza asadar in patru etape:

 

   1. Fa o binemeritata baie calda pentru a-ti relaxa si destinde sfincterul anal. Acopera apoi aparatul sau degetul persoanei voluntare cu un prezervativ sau cu o manusa de cauciuc care poate fi spalata, si aplica generos un lubrifiant pentru sex analantialergic.

 

   2. Intinde-te pe spate, pe o parte sau pe burta, intr-o pozitie confortabila, dar sa-ti permita un acces usor la anus. Prostata se gaseste la aproximativ 3,5 cm in interior, sau la capatul degetului tau. In centrul prostatei vei gasi o adancitura micuta. Cauta bine si vei gasi regiunile vascoase care contin lichidul in chestiune.

 

   3. Apasa usor aparatul sau degetul pe fiecare parte a prostatei, mangaind-o din exterior spre interior si de sus in jos. Capatand experienta, vei putea mari presiunea si vei simti probabil fluidul scurgandu-se in uretra.

 

   4. Urineaza imediat ce masajul s-a incheiat si exprima-ti recunostinta fata de partenera ta ( daca ea este cea care ti-a facut acest serviciu ), caci acest masaj constituie o veritabila proba de iubire. Pentru a obtine cele mai bune rezultate in cazul ,,infundarii’’ prostatei, frecventa ideala este de trei ori pe saptamana.

 

  Totodata, ceea ce este cel mai interesant pentru propunerea noastra din acest moment, este ca masajul prostatei are efecte benefice asupra infectiilor acesteia, dar aduce cu sine si o intensificare a erectiilor si orgasmelor tale. Masajul prostatei poate fi utilizat atunci ca mangaiere si nu ca tratament.

Multe cupluri care au experimentat masajul prostatei, au marturisit ca dupa ce au integrat in cadrul jocurilor lor sexuale acest tip de masaj, au constatat ca orgasmele partenerului erau mai usor de obtinut, erau mai intense.

Multi barbati au confirmat ca au descoperit senzatii noi si orgasme diferite gratie masajului prostatei.

Stimularea prostatei poate sa te aduca in pragul orgasmului, fiindca nervii care o inconjoara sunt conectati direct cu penisul tau. In plus, exercitand presiuni asupra prostatei, iti stimulezi indirect partea interna a penisului: este ca si cum ti-ai mangaia penisul pe dinauntru.

Odata depasite reticentele tale si cele ale partenerei tale referitoare la anus, vei putea descoperi senzatii noi si orgasme explozive, intretinand totodata sanatatea prostatei tale.

 

  Aproximativ 50 la suta dintre cuplurile de gay utilizeaza penetrarea anala pentru a stimula prostata si pentru a declansa acest tip de orgasm. Mai presus de orice, sa nu incepi sa crezi ca esti homosexual daca simti placere la acest tip de stimulare.

Toti barbatii, indiferent de orientarea lor sexuala, pot invata sa aprecieze stimularea punctului P.

 

Xtoys.ro