pozitii sexuale ce te ajuta sa slabesti

Exercițiile fizice și dietele (mai ales atunci cînd sînt făcute așa cum trebuie) ajută considerabil pentru eliminarea cantității suplimentare de grăsime. Dar și activitatea sexuală, mai ales atunci cînd ai o viață sexuală foarte activă, ajută considerabil în această direcție.

Dar nu toate pozițiile sînt egale din punctul de vedere al caloriilor consumate în timpul actului sexual pentru că depui o cantitate diferită de efort fizic în funcție de fiecare în parte. Mai jos găsești cîteva dintre cele mai intense poziții sexuale.

Poziţia leneşului

Bărbatul se aşează culcat pe spate, femeia se pune deasupra lui, sprijinindu-se pe tălpi, cu spatele la partener. Poziția este benefică pentru femei pentru că îi solicită musculatura și duce la efort fizic intens.

Atunci cînd femeia își unduiește mijlocul pentru a obține o penetrare circulară și adîncă este solicitată considerabil și zona taliei.

Poziţia misionarului

Este benefică pentru ambii parteneri: bărbatul este mai activ, așa că arde cele mai multe calorii. Însă şi femeia poate depune efort fizic dacă mişcă pelvisul cu aceeaşi intensitate. Acest lucru asigură o penetrare mai adîncă şi un efort mai mare depus.

Poziţia lotus

Bărbatul se aşează în poziţia lotusului (adică cu spatele drept, la verticală, și picioarele încrucișate în față). Dacă nu o poate face corect el se aşează turcește sau cu picioarele trase sub el. Femeia se pune deasupra, în poala lui, cuprinzîndu-l cu picioarele în jurul mijlocului.

Bărbatul o poate ajuta în mişcarea du-te vino care asigură penetrarea, ţinînd-o cu mîinile de şolduri. În această poziţie muşchii care lucrează cel mai bine sînt cei abdominali ai bărbatui, respectiv mușchii abdominali și de pe picioare la femei.

 

Xtoys.ro