sex pe la spate pozitia doggy style

Sau, mai precis, tot ce trebuie să știi despre această poziție sexuală, cea mai bună poziție care garantează orgasmul unei femei – tocmai asta o face să fie foarte populară. Nu este o poziție romantică, în care-ți poți privi partenerul în ochi sau urmări în acțiune, dar stimularea intensă pe care penisul o realizează în interiorul vaginului nu este ceva ce poți ignora – penetrarea este adîncă, stimulează foarte bine punctul G, generatoare de extaz și plăcere deosebită.

Poziția este practică încă din antichitate, iar denumirea provine de la poziția femeii ”în patru labe”, asemenea unui cîine, cu bărbatul așezat în genunchi în timp ce o penetrează pe la spate – de aici vin și conotațiile animale. Genunchii îndoiți ai bărbatului au legătură cu depărtarea genunchilor femeii: cu cît ai ei sînt mai depărtați, cu atît mai jos ar trebui să fie ai lui. El o prinde de șolduri și o penetrează avînd control complet asupra vitezei și a poziției, ceea ce poate deveni foarte fierbinte și pasional.

În mod clar nu este o poziție savurată de toată lumea, mai ales de cei care se doresc să fie romantici și tandri chiar în timpul sexului. În alte poziții, precum a misionarului, cei doi parteneri se pot privi în ochi, se pot săruta – acest lucru nu se întîmplă și la poziția pe la spate, dar aceasta are avantajele ei: senzația este foarte intensă pentru că penetrarea obținută pe această cale este cea mai adîncă dintre toate pozițiile sexuale umane. Este perfectă pentru stimularea punctului G, însă trebuie să fiți siguri că ați găsit unghiul potrivit pentru asta!

Penetrarea poate fi realizată din ambele părți ale vaginului, dar și de deasupra sau de desebut, iar asta înseamnă că senzațiile pot fi foarte diverse și satisfăcătoare. În plus, poziția permite stimularea suplimentară a clitorisului cu degetele în timpul penetrării, sporind la maxim intensitatea plăcerii, ceea ce (ca să fim corecți) nu e tocmai ușor în alte poziții precum a misionarului.

 

Xtoys.ro