masturbarea

     Daca aspectul zonelor genitale nu iti este familiar, examineaza-le cu o oglinda de mana in timp ce esti la dus sau in baie. Clitorisul este situat acolo unde labiile inferioare intalnesc labiile superioare. Este o excrescenta roz, de marimea unui bob de mazare si este foarte sensibil. Clitorisul este protejat de o membrana care se retrage cand esti excitata. Sub clitoris se afla o mica deschizatura a uretrei prin care trece urina, iar sub aceasta se afla vaginul.

     Cand incepi sa te masturbezi, fii sigura ca ai suficient timp si nu vei fi intrerupta. Te poti retrage undeva unde este liniste, un loc intim si calduros. Unele femei prefera sa stea pe spate, unele pe fata; unele prefera sa aiba picioarele stranse, altele foarte departate sau lipite de corp.
Foloseste un lubrifiant si atinge usor zonele genitale cu degetele sau un vibrator clitoridian, variind miscarile din timp in timp pentru a afla unde stimularea este mai puternica.
Multe femei cred ca clitorisul este prea sensibil pentru o stimulare directa, de aceea, poti incerca masajul intregi vulve, trecand incet spre interior cu degetele prin miscari delicate. Lasa-te purtata de imaginatie pentru a creste excitarea. Fii rabdatoare, dar daca placerea dispare si tu nu atingi orgasmul, este cazul sa te opresti. Nu fii dezamagita pentru ca e posibil sa fie nevoie de mai multe incercari pentru a te relaxa complet si a ajunge la orgasm. Cand simti o tensiune crescanda in zona vaginului si o crestere a temperaturii inseamna ca te apropi de orgasm.
Continua sa te stimulezi, deoarece daca te opresti aceste senzatii vor disparea si va fi dificil sa le obti imediat. Clitorisul devine din ce in ce mai sensibil in timpul masturbarii. Noile generatii de vibrostimulatoare si vibratoare clitoridiene iti vor fi de un real folos in calatoriile tale spre obtinerea orgasmului, iar sexshop-ul nostru va poate oferi o gama variata.