Masaj Erotic

Masajul erotic aduce cu el pe langa relaxarea mult dorita si o stimulare erotica. Este folosit in scopuri sexuale, de excitare, de cresterea libidoului, de crearea de placere in general.

Pentru ca un masaj erotic sa fie savurat pe deplin avem nevoie si de o ambianta si o atmosfera placuta.

Aceasta se poate crea cu ajutorul lumanarilor parfumate care pot fi raspandite in camera unde va avea loc masajul. De asemenea bine venite sunt si betisoarele aromate, muzica incitanta in surdina, lumina difuza.

Camera ar trebui sa fie destul de bine incalzita pentru ca o persoana sa se simta bine dezbracata. O baie calda cu spumant de baie ajuta la inceperea relaxarii corpului si va face masajul de doua ori mai placut.

Pentru a face partenerul sa perceapa si mai acut senzatiile de incitare ale masajului erotic, il puteti lega la ochi pe durata sedintei de masaj. Intreaba-ti partenerul daca are fantezii, care ii sunt zonele erogene si daca are vreo zona pe undeva unde nu suporta sa fie atins. Uleiurile pe care le folositi pot fi uleiuri simple pentru masaj, uleiuri parfumate sau uleiuri de masaj afrodisiace.

Cand se ajunge la organele genitale, lubrifierea este o prima conditie pentru ca un masaj sa fie reusit. Pentru femei este indicat sa se foloseasca lubrifiant pe baza de apa in zona genitala, pentru a evita infectiile vaginale, iar in cazul barbatului poti folositi si lubrifianti pe baza de ulei special, vegetal sau silicon.

Se incepe cu atingeri usoare si senzuale, completate de sarutari usoare pe ceafa. Se continua cu mangaierile pe spate si fese. Se poate folosi o pana sau o manusa de blana si iti vei atinge partenerul doar cu miscari foarte usoare.
Cand incepe masajul propriu-zis, aseaza-ti mainile pe spatele partenerului, in zona umerilor si apoi lasa-ti mainile sa se plimbe pe toata suprafata spatelui, coboara spre fese, picioare si ajunge chiar pana la talpi. Trebuie ca mainile sa-ti fie in permanent contact cu pielea partenerului, sa pastrezi un ritm constant, iar miscarile sa fie in concordanta cu ritmul muzicii ambientale. Atingerile trebuie sa fie usoare sau un pic mai puternice, dar neaparat urmareste reactiile partenerului si astfel iti vei da seama cand ii provoci placerea maxima. Continua cu gatul, picioarele si talpile. Nu uita sa saruti ceafa partenerului din cand in cand sau sa il musti usor.
Roaga apoi partenerul sa se intoarca cu fata in sus, si continua mangaierile pe piept, brate si palme.
Poti avea cu el un dialog verbal incitant, in timp ce cobori cu mangaierile tandre catre coapse. Poti sa stai aplecat spre partener, apropiindu-ti gura langa ureche lui, atingandu-l foarte fin si putand sa-i soptesti cuvinte sexy. Lasa limbajul corpului sa reflecte placerea pe care o simti si cea pe care o oferi. Vei simti cum energia erotica dintre voi incepe sa vibreze si sa creasca, si vei simti cand este momentul sa incepi mangaierile erotice cu tenta sexuala. Se pot folosi in timpul masajului diverse jucarii sexuale cu vibratii (care vor accentua starea de bine a celui masat), create sa stimuleze atat zonele genitale, dar si sa poata fi folosite si pentru masarea intregului trup.

Xtoys.ro