Multe cupluri casatorite sau nu, au experimentat la un moment dat lipsa “scanteii”Untitled-2 copy in dormitor. Acest lucru insa este prea comun. Daca sunteti dispusi sa va schimbati putin viziunea si va aventurati pe un teren incitant, aici aveti cateva sfaturi.

     In primul rand trebuie sa fiti deschisi la sugestii si trebuie sa fiti in stare sa va ascultati reciproc. Faceti-va si cadouri erotice, nu e nimic gresit in acest lucru. In plus, magazinul nostru va sta acum la dispozitie cu o gramada de jucarii care va pot condimenta viata sexuala sau va pot face sa o priviti intr-o maniera mai relaxata si distractiva. Exista idei pentru o noapte plina de pasiune. Cadouri sexy, cadouri incitante, cadouri amuzante, etc, cadouri care va vor aduce in starea mentala si fizica potrivita pentru a nu mai vedea sexul ca pe o corvoada.

     Pentru incepatori va recomandam sa o luati incet si sa va orientati spre produse romantice: ulei pentru masaj, vibrostimulatoare finute, mansoane, si cate si mai cate. Daca doriti sa va surprindeti partenerul cu feminitatea voastra, voi femeile folositi mici trucuri cum ar fi lenjerii intime provocatoare care sigur nu vor trece neobservate si necercetate.

     Daca sunteti mai experimentati, incercati fara grija seturile de jucarii sexuale pentru placeri duble. Adauga spontaneitate si dragostea nu va intarzia sa se reaprinda. Surprinde-l pe cel de langa tine cu acest fel de accesorii si bucurati-va impreuna de ceea ce pot sa va ofere ele. Amintiti-va ca varietatea este condimentul vietii, asa ca nu fii timid.

     Cei care considera ca durerea e placere se pot avanta impreuna in jocuri fetish sau bdsm, aceasta dezlantuire interioara va catapulta amorul pe noi culmi.

     Orice ati decide, amintiti-va sa va bucurati de fanteziile voastre, in mod principal, unul de altul!