Untitled-1 copy

     Mergeam, mai bine zis goneam cu masina. Aveam geamul deschis si muzica la maxim. Dupa un timp, simteam cum ma patrunde o caldura puternica in tot corpul si ma dezechilibra. Emotiile isi spuneau cuvantul si eu nu le puteam controla. Am oprit masina si am coborat in fuga afara, doar cu o sticla de apa plata in mana. Am desfacut sticla si am inceput sa ma stropesc pe fata, mai mult am turnat sticla  de apa pe gat si in par. Muzica canta haotic in masina si eu vroiam doar sa imi revin.

     La un moment dat, am simtit rasuflarea unui corp strain aproape de urechea mea. M-a intors brusc si a inceput sa ma sarute cu putere, se simtea dorinta. Nu realizam cine este, ci doar ca mi se intampla un lucru minunat. O clipa de luciditate se infiripa in mintea mea si ma retrag din bratele lui. Nu imi venea sa cred…. era el… cel care ma sagetase cu privirea atat timp. Am ramas inmarmurita  pentru moment , nestiind  ce sa spun. Cum de era langa mine ? M-a urmarit ?

       Nu puteam sa imi stapanesc dorinta privindu-l… M-am retras usor catre masina si m-am sprijinit de capota. Fara sa imi dau seama, mi-am strans corpul, singura, in brate. Cand am deschis ochii, era la  picioarele mele, cu mana sub fusta mea. Mainile lui imi cuprinsesera fesele ca intr-o cupa si le strangeau, infingandu-si unghiile in carnea incordata. Incercam sa il alung, sa nu ne vada ceilalti, care treceau in goana pe langa noi, dar dorinta si excitatia erau atat de puternice, incat m-au lasat fara glas. Eram intinsa pe capota masinii, iar el tragea frenetic de ciorapii mei si ii tragea in jos cu putere in timp ce, apasa cu fruntea pe abdomenul meu.
     -Te rog , nu aici..nu acum..
Priveam speriata in jurul meu, dar  prea excitata ca sa ma retrag. Ciorapii erau cazuti de pe mine si m-a cuprins cu mainile de genunchi. Eram ridicata toata pe capota si simteam cum imi saruta fiecare picior si imi mangaia tandru pielea fina. Imi ridicase un picior si imi saruta coapsele, pana il simteam cum se apropie de freamatul trupului meu. Simteam o combinatie amestecata de atigeri ale limbii si buzelor, masand usor carnea. Limba incepuse sa umble prin gaurile mele ascunse in timp ce, eu ma zbat in extaz. Aceasta atingere ma facea sa uit ca sintem intr-un loc unde ne vedeau zeci de ochi. Extazul m-a subjugat total, eram cuprinsa de magia buzelor lui , lasandu-l sa faca ce vrea.        

     Imi desfacusem picioarele si mai mult, ca sa ma las patrunsa de mangaierile lui fierbinti. Imi tin respiratia, si degetul lui intra si iese din vaginul meu, provocandu-mi ameteli magice.  Degetele lui umblau de sus in jos prin vulva larg deschisa. Limba si degetul poposesc in adancul meu si il alinta suav, eram atat de uda si era atat de bine…orgasmul  ma cuprinsese…Ah… ah… ah… acum… il simt… Mainile imi tremurau, in timp ce, incercam sa ii desfac in graba fermoarul. Nu stiu cand i-au cazut  pantalonii la picioare si nu-mi vine sa cred ca era gol pe dedesubt, de parca ar fi pregatit toata aceasta surpriza de dinainte. Era  atat de bine cand ii simteam  penisul strapungandu-ma si cand capota masinii suporta izbiturile surde ale trupurilor noastre. Impingea  usor, usor, ca intr-un dans lasciv, si eu ma ridicasem pe varfuri ca sa primesc tot ceea ce imi oferea. Era pierdut undeva in mine si imi muscam buzele ca sa nu tip. Imi infundase strigatul cu un sarut, simtindu-i limba rotind in jurul buzelor mele, incercand sa patrunda, sa danseze impreuna cu a mea. In mine urla toata fericirea de care sunt in stare….il simt… a venit.. impinge… mai tare… mai tare…

    Spasmul unirii e maxim, curg lacrimi de fericire. Miscarile noastre nebunesti se potololesc incetul cu incetul. Capul  lui  se lasa pe umarul meu si imi purtam  degetele prin parul lui,  la fel si el. Totul  putea pieri dintr-o data, am gasisem  fericirea sublima, nu-mi mai pasa de nimic…