cum controlezi ejacularea precoce

 

Ejacularea precoce: Este atunci cand barbatul ejaculeaza prea repede pentru propria satisfactie sau a partenerei sale. În functie de apreciere, acest lucru se poate reduce la cinci miscari de du-te-vino sau poate insemna 5 minute dupa penetrare, in functie de persoanele implicate. Peste 30% dintre barbati trec printr-un episod de ejaculare precoce, in cele mai multe cazuri dupa doua minute.

Printre alte cauze posibile se numara reflexele dobandite daca te-ai masturbat foarte repede (trebuind sa termini foarte repede), teama de a nu fi la inaltime, insuficiente relatii sexuale regulate si tineretea (cu cat esti mai tanar, cu atat sansele de a se intampla sunt mai mari).

Vechea si traditionala metoda prin care se trateaza ejacularea precoce e de a strange.

Cand esti foarte excitat, ea iti strange ferm glandul timp de 20 de secunde, cu degetul mare pe fren (bucatica de piele care uneste glandul cu membrul sau pe romaneste – ata), tinandu-si degetul aratator si degetul mijlociu pe varful capului.

O metoda mai recenta si, dupa parerea multora, mai eficienta, este cea numita tehnica stop-start.cum controlam ejacularea precoce

Exista mai multe versiuni, dar o forma de baza presupune urmatorii pasi.

 

Pasul unu: Te masturbezi astfel incat sa reperezi momentul care precede ejacularea si sa opresti stimularea inaintea orgasmului. Repeta totul de patru ori in sir inainte de a-ti da voie sa ejaculezi. Continua sa te antrenezi, timp de cateva saptamani pana cand ai siguranta ca stapanesti punctul in care te poti aduce fara a ceda.

Pasul doi: De data asta ea te masturbeaza, tu spunandu-i cand sa inceapa si cand sa se opreasca.

Pasul trei: Repeti exercitiul initial, dar in interiorul ei. Lasa sa creasca excitatia, opreste-te si ia-o de la inceput. Dupa ce ai facut asta de trei sau patru ori, poti sa ejaculezi. Secretul pentru a practica aceasta metoda cu succes este sa te concentrezi asupra placerii si senzatiilor in loc sa incerci sa-ti impedici ejacularea.
O alta solutie simpla este sa ii ceri ei sa preia controlul in timpul penetrarii, asezandu-se deasupra, si sa fii foarte atent la gradul tau de excitare.