295853_203000856431508_100001647841788_527950_904574_n     Ca să ajungă pe funcţia pe care o avea acum, Nina se zbătuse din răsputeri. Pe lângă sarcinile de serviciu, îndeplinite întotdeauna exemplar, a trebuit să treacă prin patul multor bărbaţi de care depindea cariera sa, de la primul său şef de birou la cei doi patroni ai firmei, unul italian, iar celălalt francez. Acum toată această activitate se încheiase odată cu numirea sa ca director general. Nimeni nu mai îndrăznea să-i propună o partidă de sex, bineînţeles că în afară de proprietarii boşorogi, care aveau o plăcere deosebită de a o face poştă, lucru care se întâmpla destul de rar. Nina putea să spună că pisicuţa ei şoma, iar ea, la cei 32 de ani ai săi, dorea cât mai mult sex. Soţul, fiind pilot, dădea destul de rar pe acasă şi era sigură că însoţitoarele de bord aveau grijă de el. Pe ea se plângea, aşa că, având un post liber de consilier, mai bine zis băiat bun la toate, se gândi să-şi angajeze un amant.

     Azi urma ca al treilea candidat să susţină proba practică. Cel care se prezentase alaltăieri o decepţionase. Ca bărbat arăta trăsnet, bine dotat, dar se dovedise lamentabil la capitolul preludiu. De cum înţelese care îi vor fi îndatoririle se şi repezi la ea, o întinse pe birou şi o penetră în forţă, dur. Trăise senzaţia că e victima unui viol, senzaţie care o făcu să aibă un prim orgasm. De al doilea n-a mai avut parte. Scula celui aflat  între picioarele ei se descărcă violent într-un concert de gafieli.

     Candidatul prezentat cu o zi în urmă dovedise că e mult mai priceput. O lucrase încet, cu răbdare, ştiind să-şi dozeze plăcerea, oferindu-i o partidă de sex mulţumitoare. O catalogase astfel în comparaţie cu larga paletă de partide pe care le trăise până acum. Secretara intră în birou şi o anunţă că ultimul înscris aşteaptă să fie primit.

Şefa, dacă nu-l vrei, îl iau eu, mai adăugă ea.

     Nina o privi mirată ştiind-o lesbiană.

-De ce?!

-Are o faţă de-ţi vine mai degrabă să-l alăptezi decât să-l pui să ţi-o tragă.

-Văd eu. Invită-l!

     Secretara avea dreptate. Tânărul, chiar dacă din dosarul de pe birou reieşea că are peste douăzeci de ani, părea un licean. Directoarea îl invită să ia loc pe fotoliul din faţa sa, apoi începu să-i pună întrebări. Mulţumită de răspunsuri, trecu la faza a doua, aceia în care, mai mult sau mai puţin direct, îi explică cam ce dorea de la el în cazul în care va fi angajat.

     Văzându-l stânjenit, luă ea iniţiativa, propunându-şi să-i ofere bărbatului un mic spectacol. Aşa că se ridică, veni în faţa biroului şi privindu-l în ochi, începu să-şi descheie nasturii taiorului lăsându-l să cadă, sutienul, mai mult o piesă erotică, poposi şi el la picioarele ei. La vederea sânilor, puşi în evidenţă datorită ridicării braţelor pentru a da drumul părului blond, lung şi uşor ondulat, tânărul simţi că nu mai are aer. Femeia îi întoarse spatele, îşi desfăcu fermoarul fustei şi prin unduirea trupului aceasta alunecă la podea. Se aplecă uşor peste birou, oferindu-i mai bine vederii tânărului fesele sale apetisante şi în poziţia asta îşi dădu jos chiloţii minusculi.

– Dezbracă-te!, porunci ea în timp ce se întoarse cu faţa spre el.

Masturbează-te!

     Uimită de cerinţa lui, privindu-l cum se dezbracă şi îşi aşează hainele tacticos pe fotoliu, femeia depărtă coapsele şi cu degetul arătător îşi despică vulva, apoi începu să-şi frece uşor clitorisul.

     Rămas gol, mirat de erecţia dureroasă a penisului,  tânărul veni între picioarele ei, o împinse uşor cu spatele pe birou şi începu să-şi plimbe mâinile pe interiorul coapselor, pe abdomen, sâni şi înapoi până când femeia îl imploră să se ocupe şi de păsărica ei. El îşi coborî capul ca pentru ai mirosi triunghiul minuscul al pubisului şi pe neaşteptate, cu limba îi şchifui mugurele inflamat. Trupul femeii se încordă. Nina începu să respire sacadat şi primul orgasm îl avu nu după mult timp de când limba bărbatului îi explora vaginul. Penisul tânărului o pătrunse pe când trăia ultimele zvgniri ale primei plăceri şi totul reîncepu. Cu fiecare lovitură de ciocan dată interiorului său, urca pe o nouă treaptă a următorului extaz. Acesta sosi destul de curând, ca şi următorul dealtfel, dar cu ei aflaţi într-o altă poziţie, ea cu sânii pe birou, iar el lucrând-o pe la spate. Femeia hotărî să-l angajeze, nu atât pentru dimensiunea penisului, cât de vigoarea acestuia, de ştiinţa împingerii, de mâinile care nu stăteau o clipă locului, de buzele care ştiau s-o sărute exact unde îşi dorea cel mai mult.

     Fiind  în continuare cu pieptul pe birou şi simţind că un nou orgasm devastator o va cuprinde, luă stiloul şi semnă contractul de angajare a amantului său. După ce respiraţia proaspetei sale şefe reveni la normal, tânărul se aşeză pe fotoliul ei şi o invită să se înfigă în paloşul său. Dorea să-i vadă sânii săltându-i la fiecare urcare şi coborâre, să-i dezmierde, să-i sărute, să-şi plimbe mâinile pe pântecul suplu, primitor… Ea voia astfel să-i privească faţa şi ochii nevinovaţi, mai ales în momentul în care şi el va juisa, moment pe care îl simţi că se apropie. Jetul o arse făcând-o pe Nina să ţipe extaziată, iar spasmele muşchilor săi vaginali stoarse şi ultimele picături de lichid din scula bărbatului aflat sub ea.

– Şampanie! ordonă ea secretarei, care la auzul tipetelor intrase în birou pentru a vedea ce se întâmplă.

– Imediat! Si ieşi.

– Te-ai speriat şi tu? Diseară la mine acasă vei avea parte de un tratament nemaiîntâlnit de tine până acum. Dă-mi să pup noul angajat, mai spuse directoarea pe când îl descăleca şi se lăsa între picioarele lui.

     Secretara intră, lăsă tava cu paharele de şampanie pe birou şi înainte de a pleca privi curioasă la şefa ei care se înverşunase în a face ca pula tânărului să explodeze precum sticla de şampanie în gura ei.